Matchen mot Degerfors slutade i en efterlängtad 3-1 seger efter en oönskad inledning med ett ledningsmål från Degerfors sida redan i minut 2.

Vi skakar av oss det och rycker upp oss ordentligt. Med mycket energi och hög press tar vi också kontroll över större delen av matchen. Ett fåtal bolltapp på mitten som gör att Degerfors emellanåt kan hota dock.

Under matchen som helhet så hitta vi det som saknades förra matchen. Hungern och glöden var på topp och det var kanske lite extra tändvätska att det var just Degerfors som stod på andra sidan.

Farten och rörelsen i offensiven, viljan att hela tiden vara ett alternativ för bollhållaren och viljan att faktiskt löpa för att skapa ytor för både sig själv och andra imponerade mycket.

Dock var det ingen skönspelad match, det var mycket kamp och emellanåt fanns det tillstymmelse till fina passningskombinationer med överlag var det mycket närkamper och andra bollar främst på mittplan som vi ofta vann och tog nytta av.

1-1 gör vi tidigt i andra halvlek genom Mohammed efter ett snett inspel bakåt från Guilin, även fint förarbete från David.

2-1 i minut 57 kommer från en turbulent situation där ett domslut ändras och frisparken tilldelas istället till oss, några meter ovanför mittplan på offensiv planhalva slås en inläggsfrispark från David som blir lite stökig med tillslut lyckas Guilin trycka in 2-1.

3-1 i minut 63 genom Foppa på straff, välplacerad i nedre vänstre hörn.

I slutet av matchen skapar Degerfors ett tryck och flyttar upp mycket folk i banan, detta gör att vi några gånger kan kontra och även här hota, tyvärr ger det ingen utdelning. Matchen slutar 3-1 efter en väl genomförd match både taktiskt sett och inställningsmässigt från spelarna.

På lördag åker vi till Huskvarna för att hämta 3 poäng! Nästa hemmamatch dröjer ända tills 9 september, då gästar Värmbol Klasmossen och strax därefter spelas DM-semifinal mot KBK på Klasmossen (14/9 med avspark 19.00).