En match som fick en brakstart med det snabbaste mål jag bevittnat genom en stenhård press från Lukas Langer som kan spela fram till Saban Ertuk som placerar in bollen till höger om Norrköpings målvakt. 0-1 till oss i första minuten.

Matchen fortsatte att få den kaosartadeinledningen under de närmsta 20 minuter där det är fantastiska målchanser åt båda håll med mersmak för Peking. Under den perioden passar vi även på att ge bort ett mål till hemmalaget genom en svagt slagen passning hem till målvakt som Norrköpings anfallare är het på, 1-1.

En fruktansvärt dålig gräsmatta bidrar till ett hafsigt och svängigt spel. Det tar en stund och kräver byten redan i 25 minuten för att vi ska få ordning på vårt försvarsspel någorlunda. Både vi och Peking ska hinna med att göra två mål respektive ett mål innan halvlek.

I halvtidsvilan pratar vi just om försvarsspelet. Hur vi ska hantera deras spelskicklighet och rörelsemönster. Ut klev vi och fick balans i det hela. Vi släpper inte till mycket utan när Norrköping hotar beror det på slarv och dåligt fokus.

Ställningen 2-3 står sig till ca 80 minuten och återigen är vi i scenariot där vi till större delen kontrollerat matchen (bortsett fråm första halvlek som var svår att sätta ord på; Kaosartad) men åker på en sen kvittering från motståndarna, 3-3. En som inte var nöjd med att åka hem med 3poäng inför lite långledigt var Hannes Sahlström som för andra gången ska tråckla sig fram med en jäkla vilja, dra till baksidan lite, med ändå fortsätta för att peta in bollen i mål i slutminuterna!! 3-4 till oss, så slutar även matchen.

En svårspelad och konstig match. Svårt att sätta ord på den, X antal fina prestationer och extra kul att de var många U17spelare med, som visar på en ordentlig löpvilja, inställning och finess!

Nu väntas det uppehåll i serien fram till 5 augusti, då gästar vi IFK Uddevalla. Tills dess, önskar jag en trevlig midsommar och en härlig sommar!